Vakblad Voedingsindustrie

vakblad VoedingsindustrieVakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’. 

We hebben wat te vieren. Vakblad Voedingsindustrie en 25jaar-591x321het netwerk OSV bestaan in 2018 alweer 25 jaar!

 

 
 
 
Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept, een mix van gevraagde (internet en nieuwsbrief) en ongevraagde communicatie (we zorgen ervoor dat het vakblad bij de hele sector op de mat valt). De basis is het vakblad in print; elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van Vakblad Voedingsindustrie naar het Engels en zetten die ook integraal online. De site wordt bovendien ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief (ca. 5.345 mailadressen in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%).
 

VLEESINDUSTRIE
Om de vleesindustrie een goed platform te bieden, brengen wij ons sterke merk Vleesindustrie terug in de markt. Een markt die volop in beweging is.
Niet eerder lag vlees zo onder én op het vuur; het is hét onderwerp voor verhitte discussies over duurzaamheid. Tegelijkertijd is barbecueën, met een mooi stuk vlees op het rooster, super hot. Traditionele vleesverwerkers verkennen de markt van de (plantaardige) alternatieven, lekker kweekvlees ligt al bijna in de supermarkt.

In een markt die zó in beweging is, blijven wij niet stil staan!

Vanaf september 2018 vind je daarom in vakblad Voedingsindustrie het katern Vleesindustrie. De verspreiding van het blad breiden we in 2019 uit naar Vlaanderen.

Op de dag van verschijning van een nieuw vakblad in print zijn ook beide online versies beschikbaar. Diezelfde dag versturen wij de nieuwsbrief met daarin diverse doorverwijzingen naar de site voor optimale exposure. Vakblad Voedingsindustrie verschijnt 8x per jaar in print en staat 24/7 tweetalig online.
Alle informatie is beschikbaar voor iedereen en vrij te delen (facebook, LinkedIn, twitter, Pinterest) en naar relaties te mailen. Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies. Bedrijfsreportages / infomercials worden volledig tweetalig online geplaatst.
 
Het archief blijft online bereikbaar. Zo zijn uw artikelen maar ook banners jarenlang beschikbaar. Wij investeren in uw bereik, zorgen voor jarenlange conversie en leveren derhalve geen eendagsvlieg.
 
Persoonlijk contact
Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV).
De OSV bestaat in 2018 net als dit vakblad al 25 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues en golfdagen) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar.
Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept verbouwen en zorgt voor een hoog gunaspect.

Abonnement op de printeditie: Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar (Prijzen excl. btw).

Slimme links vakblad Voedingsindustrie