Vakblad Vers-inspiratie

VVI-cover

www.vers-inspiratie.nl

43.150 unieke bezoekers en 82.044 pageviews per maand; ruim 5.000 pagina’s content ondersteund door een vakblad in print: vakblad Vers-inspiratie

We prikkelen de zintuigen met (vak)recepturen, innovaties en beleving en spelen in op trends. Daarnaast voorzien we de ondernemer van informatie over zijn personeelsbeleid, trends, marktcijfers, wetgeving en ondernemerschap. Dat alles zowel on- als offline. Wij sturen onze lezers geen nieuwsbrief, maar een Inspiratiebreak waarin we diverse onderwerpen uitdiepen.

Inspiratiebreak
Elke maand verschijnt de Inspiratiebreak, een digitale ‘content nieuwsbrief met ruim 5.500 abonnees en een unieke open rate van gemiddeld 29%. Met verdiepende informatie over trends en wetgeving, verhalen over ondernemerschap, vakinformatie, (vak)recepturen, en nog veel meer. Deze inspiratiebreak verschijnt 12x per jaar, waarvan 6x gelijktijdig met het vakblad Vers-inspiratie.

Met Vers-inspiratie kun je leren hoe je je kansen als ondernemer kunt benutten. Hoe je je klanten omtovert tot fans die graag terugkomen om geïnspireerd te worden. Ontvang krachtige en inspirerende input van professionals die de markt door en door kennen.

Onze ambitie is om de ondernemer te inspireren, te helpen een nóg slimmere ondernemer te worden.
Wij willen niet dat de versspecialist uit het straatbeeld verdwijnt.

Het vakblad Vers-inspiratie verschijnt 6 keer per jaar in print en is 24/7 online beschikbaar op het portal: www.vers-inspiratie.nl

Doelgroep
Primair: Ondernemers en managers van ambachtelijke versspeciaalzaken in: vlees en wild, kip/gevogelte, vis, agf en brood.
Secundair: Ondernemers en managers van ambachtelijke versspeciaalzaken in kaas, convenience, catering, en delicatessen.
Tertiair: Management van toeleveranciers en personeel van de primaire en secundaire doelgroep, alsmede foodinkopers in horeca en grootverbruik.

Adverteren
Is uw product een (toekomstig) onderdeel van de ambachtelijke verssector?  Bent u ook branche-overschrijdend en levert u niet alleen aan slagers, maar ook aan visspeciaalzaken, agf-specialisten en bakkers, dan bent u bij ons op het juiste adres.
Dan wilt u ongetwijfeld uw afnemers hiervan op de hoogte brengen en houden. Vakblad Vers-inspiratie met een oplage van 3.500 biedt hiervoor dat platform in een eigentijdse, praktische formule.
Naast reguliere advertenties biedt Vers-inspiratie de mogelijkheid om infomercials te plaatsen van één of twee pagina’s. Met een combinatie van advertentie, infomercial en content online bereikt u uw doelgroep optimaal. Bovendien blijft de aangeleverde content jarenlang online staan en zorgt dus ook jarenlang voor conversie.
Wij maken graag voor u een communicatieplan op maat.

Abonnement: Incasso € 55,00 per jaar; factuur € 56,50 per jaar (Prijzen excl. btw)

Uitgever:
b2b Communications BV
Arnhemsestraatweg 17 | Postbus 50
6881 NB | 6880 AB VELP (GLD)
Telefoon (026) 370 00 27
www.b2bcommunications.nl
 
Hoofdredacteur: Judith Witte, judith@b2bcommunications.nl 
Uitgever: Saskia Stender, saskia@b2bcommunications.nl
Traffic: Kiki Stender, kiki@b2bcommunications.nl 
Verschijning: 6 keer per jaar
Abonnement: € 56,50 per jaar excl. BTW
 
Oplage
3.500
ISSN 2210-7207