Abonnement vakblad Voedingsindustrie

Vakblad Voedingsindustrie

  • Samen met vakblad Voedingsindustrie en Blue Paper van Merieux NutriSciences voedselveilig produceren
    Ondergetekende verklaart hierbij, namens zijn bedrijf, een abonnement te nemen op vakblad Voedingsindustrie. De algemene voorwaarden, zoals omschreven op www.b2bcommunications.nl, zijn mij bekend.Het abonnementsbedrag wordt elk jaar aan de hand van de statistieken van het CBS geïndexeerd en stilzwijgend verlengd.
    Indien ik een rekeningnummer invul, machtig ik b2b Communications BV te Velp het verschuldigde abonnementsgeld € 80,- per jaar automatisch van deze bankrekening af te schrijven. Zonder incasso bedraagt het abonnementsgeld: € 81,50 Prijzen excl. btw.

Crossmediale communicatie in de voedingsindustrie

Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept. De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig online geplaatst op de website www.vakbladvoedingsindustrie.nl. Naast de Nederlandse versie hebben wij elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie m.i.v. 2014 vertaald. De Engelstalige versie staat online onder de naam DutchFoodIndustry.
De site wordt bovendien ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief  (ca. 6.500 mailadressen in food met een openrate van gemiddeld 29,7%).

De artikelen die wij publiceren in ons vakblad zijn ook online terug te vinden op ons portal: www.vakbladvoedingsindustrie.nl